НАЈДОБРИ ПОПУСТИ И ПОВОЛНОСТИ

Најдени 24 резултати

LUXANTICA

luxantica

   10% ПОПУСТ

*на машка и женска кожна галантерија од брендот Luxantica

ПЗУ д-р Анчевски

d-r Ancevski logo

10% ПОПУСТ

*на естетски третмани

Schatze Парфимерии

schatze

10% ПОПУСТ

*на производите кои не се на попуст, а 5% на производите кои се со попуст.

ТЕЛЕ ШОП

теле

5% ПОПУСТ

*на производи кои не се на промоција или со веќе намалена цена

More Selection

mre2

5% ПОПУСТ

*на производи кои не се на промоција или со веќе намалена цена

АРМАРИУМ ГРУП – koshula.mk

logo

15% ПОПУСТ

на секоја Custom Made кошула

www.kosula.mk/

ВУЧКО КОМПАНИ

logo vucko 1

15% ПОПУСТ

*Попустот на целиот асортиман на производи. Попустите не се комбинираат!

ЕЛИКСИР Парфимерии

13939415_1059163797452671_5412725038660215539_n

15% ПОПУСТ

*Попустот не важи за производи кои се со намалени цени

JYSK

10425350_697530403657627_662544895063833806_n

10% ПОПУСТ

АМЦ

12033138_1050374361675539_1187434077194756565_n

ДО 10% ПОПУСТ

на целиот асортиман

KNK TIME STUDIO

time

10% ПОПУСТ

+ поклон ременче

ЈАКОМО ТЕХНО ЦЕНТАР

jakomo

7% ПОПУСТ на компјутери, аудио, видео, и бела техника

15% ПОПУСТ на целиот асортиман ЛЕД осветлување

НЕХАР ТРАВЕЛ

%d0%bd%d0%b5%d1%85%d0%b0%d1%80

7% – 10% ПОПУСТ

*Не се комбинираат со останати промоции и попусти

IL CAFE DI ROMA

cafe

20% ПОПУСТ

НИКО КОМПЈУТЕРИ

niko

3% ПОПУСТ

*за купени производи во износ поголем од 10.000 МКД

BELLA

bella

5% ПОПУСТ

ТЕХНОМАРКЕТ

%d1%82%d0%b5%d1%85%d0%bd%d0%be

5% ПОПУСТ

*попустот не важи доколку се користи друга лојална програма за попусти

@HOME & Coin Casa

home

10% ПОПУСТ 

*попустот не важи доколку се користи друга лојална програма за попусти

B-WATCH

b-watch-1

35% ПОПУСТ

Попустот не се применува на активни промоции

ОПТИКА ZEISS – ГТЦ

%d1%86%d0%b0%d1%98%d0%b7

15% попуст  за сончани наочари над 6.000 ден

15% попуст на диоптриски рамки со стакла над износ од 5.000 ден

TOM BAGS – ГТЦ

tombags

10% ПОПУСТ на целата галантерија

ПЕКО

%d0%bf%d0%b5%d0%ba%d0%be

5% ПОПУСТ на сите производи

*попустот не важи за време на сезонско намаление

ОПТИКА INTER-OPTIK

2009_0801image0057

5% ПОПУСТ

ATILA – ГТЦ

%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%bb

15% ПОПУСТ на машка конфекција и кожна галантерија